Historisk dag för A6 GK

Publicerat: 2023-09-25 - 15:45

Då var det äntligen dags att påbörja arbetet med vår nya range.

Vad är det då som kommer hända på rangen?
Först och främst bygger vi nytt tak över 10 mattor samt en övervåning med ytterligare 10 mattor. Mattorna under tak kommer förses med värmare och skärmar för att kunna ta del av ett toppmodernt rangesystem från TopTracer som kommer lyfta din rangeupplevelse avsevärt. Du kommer kunna köra närmast håltävlingar, längsta drive, spela banor som i simulatorgolf samt att när du använder systemet i träningsmode få data på hur dina slag sprids från målet både på djupet och i sidled. Datan kan du spara i ditt konto och återkomma till för att se om du blivit bättre över tid. Läs mer här om hur TopTracer skapar en fulländad rangeupplevelse här: TopTracer
Utöver det så byggs samtliga övriga utslagsplatser också om och fräschas till. Det blir ny asfalt och ny terrassering och vi kommer uppdatera all hantering av bollar samt att det kommer finnas 3 bollmaskiner utspridda strategiskt på rangen för att du ska ha så kort avstånd som möjligt för att fylla på med fler bollar om de du köpt tagit slut. Vi kommer sätta upp belysning som möjliggör träning på kvällstid året runt och vi kommer ha bollar av toppkvalitet.
Som medlem kommer du att gynnas med lägre priser mot övriga gäster. Visionsbilder på rangebygget hittar du här

https://www.a6gk.se/media/m20bw1gu/rangepresentation.pdf

Vi kommer hålla rangen öppen så länge det går och målet är att åtminstone hålla öppet i 2–3 veckor till. Vi kommer inte kunna ha öppet alla mattor under hela tidsperioden utan ibland är enbart vissa delar av rangen öppen men det kommer att framgå när du besöker oss. Vi kommer även meddela när vi stänger den för gott. Arbetsområdet kommer vara avspärrat för säkerheten och även om det är kul att du är nyfiken så är det inte tillåtet att vistas inom avspärrat område. Studion kommer att kunna nås under hela perioden så Niklas kommer ha öppet som vanligt och simulatorn kommer att kunna nyttjas hela vintern.