Alla slingor är nu öppna.
Dagens 18-hålsslinga
Loading... Läser in aktiv slinga från GIT

Spela golf

För en lyckad golfupplevelse krävs fin bana, härlig natur, fina vyer, god mat och helst bra golfspel. 

A6 GK erbjuder 27 hål varav 9 hål är en fullängd Pay & Play. Dessutom erbjuder vi en enklare korthålsbana med 6 hål.

Med en härlig natur på sluttningen ner mot Vättern får du en spännande golfrunda på A6 golfbana. Oavsett om det är 18 eller 9 hål du vill spela.

Det kan ju vara så att du bara vill åka upp och träna på vår nya fina träningsanläggning med TopTracer driving range eller vårt övningsområde som rymmer många intresserade golfspelare gammal som ung. Vi har fullutrustad golfshop på plats där du hittar det mesta i klädväg, klubbor samt övrig utrustning. 

Kommer du med husbil har vi 9 ställplatser och nyrenoverade omklädningsrum med bastu.

När magen säger till erbjuds härligt vällagad dagens lunch eller a lá carte. Smörgåsar, kakor, kaffe och dryck samt naturligtvis den obligatoriska varma korven finns i restaurangen.

Så nu är det upp till dig att lämna stan och hitta till A6 Golfklubb bara 3 minuter från E4:an och A6 köpcenter.

Greenfee

Vi använder Sweetspot som bokningssystem och har därför möjlighet att styra våra greenfeepriser efter tillgång och efterfrågan. 

Det betyder att vi från och med årets säsong har en lägsta greenfee på 350 kronor och en högsta greenfee på 900 kronor. Allt beroende på vilken dag i veckan och vilken tid på dagen det är.

Lägsta pris vardagar = 350 kronor
Högsta pris på vardagar = 850 kronor

Lästa pris på helger = 400 kronor
Högsta pris på helger = 900 kronor

Är du gäst till medlem erhåller du 30-20 % rabatt på gällande greenfee för hela bokningen - dock lägst 350 kronor!

Golfamore/Golfhäftet betalar fast pris eftersom vårt pris rör sig hela tiden enligt vårt avtal med Golfamore. Utifrån högsta greenfeepris har man mer än 50% rabatt. Pris för Golfamore/Golfhäftet:
Vardagar: 350 kr
Helger: 400 kr

Köp Golfamore på A6

Boka starttid

Vi har tre 9-hålsslingor på A6 Golfklubb. 🔴 RÖD, 🟡 GUL och 🔵 BLÅ. 
En kombination av två av dessa spelas alltid som 18-hål och den som "blir över" spelas som 9-hål och erbjuds som pay&play, fullängdsbana.

Våra banor är generellt öppna 06:00 - 20:00 alla dagar i veckan om inte annat anges.

Du bokar din starttid via Sweetspots app eller webbsida för att spela på vår 18-hålsbana, 9-hålsbana och även Pay & Play, Du kan också boka genom att maila info@a6gk.se eller ringa 036-30 81 30.

 

Boka 18 hålsslingan Boka 9 hålsslingan

Banguider

Vi erbjuder 27 hål "mitt i stan", 3 minuter från E4. Våra tre 9-hålsslingor bildar en 18-håls och 9-hålsbana som växlar veckovis. På 9-hålsslingan erbjuds också Pay & Play. Övningsbana med 6 kortare hål (ca 100 m).

 

Banguide 18-hålsbanan Banguide 9-hålsbanan

Golfbil

Hos oss finns det möjlighet att hyra golfbil. Lättast bokas detta genom att kontakta info@a6gk.se eller 036-30 81 30. Priser hittar ni genom att klicka på länken nedan.

Priser golfbil

Driving range

Missa inte vår fina driving range. Du kan betala med ditt betal/kreditkort, du kan swisha om du hellre vill det men det smartaste är att du tankar ner appen "GolfMore" i Appstore eller Google Play eller tanka ett bollkort i receptionen.

När du har GolfMore-appen och laddar den med pengar får du ett extra värde beroende på hur mycket du laddar appen eller bollkortet med. Sedan använder du appen för att betala dina hinkar. Smidigt och bästa priset!

Läs mer

Pay & Play

Som en del i att vara den golfintresserades naturliga val, erbjuder A6 Golfklubb, sällan- eller icke-golfaren, att spela Pay & Play på den för dagen aktuella 9-hålsslingan.

Läs mer om Pay & Play Medlemsavgifter 2024

Golfamore

Golfamore gäller för dig som har giltigt kort och då betalar du 350 kronor i greenfee på vardagar och 400 kr på helger.

Golfamore gäller hos oss på A6 Golfklubb alla dagar i veckan.

Köp Golfamore av A6 GK

GUL | BLÅ | RÖD Slinga

Daniel Duarte på Frifilm har filmat så kallade flyover-videor för att alla våra gäster och medlemmar ska ha en god upplevelse av klubbens fina slingor. Här är gul slingas hål satt samman till en film från hål 1 - hål 9 . Alla respektive video per hål hittar du i banguiden - håll till godo!

HIO & Albatross

Lyckas du med bedriften att göra en HIO eller Albatross? Grattis, du kan registrera den på www.hioklubben.se så kommer den upp här på vår hemsida.

Se hela listan

Slopetabeller

Eftersom vi har tre olika 9-hålsslingor som vi kombinerar till 1 st 18-hålsbana och en 9-hålsbana finns det några olika slopetabeller att kika på.

Slopetabeller Gul-Blå Slinga Slopetabeller Gul-Röd Slinga Slopetabeller Blå-Röd Slinga Slopetabeller 9-håls slingor

Lokala regler

Tillfälliga lokala regler finns anslagna på anslagstavlan vid receptionen i klubbhuset och på hemsidan (www.a6gk.se) liksom kompletterande Lokala regler och Tävlingsvillkor vid tävlingar på klubben. Därutöver gäller våra lokala regler för allt spel på klubben såvida inget annat anges i samband med en enskild tävling. Se våra lokala regler genom att klicka på knappen nedan.

Lokala regler

Massor av möjligheter

Tre slingor för din golfupplevelse!

Vi har tre 9-hålsslingor på A6 Golfklubb. 🔴 RÖD, 🟡 GUL och 🔵 BLÅ.
En kombination av två av dessa spelas alltid som 18-hål och den som "blir över" spelas som 9-hål och erbjuds som pay&play, fullängdsbana.

Våra banor är generellt öppna 06:00 - 20:00 alla dagar i veckan om inte annat anges.