Bli medlem

På A6 golfanläggning är det ett fantastiskt golfliv.
Det är folk som spelar golf, folk som står på driving range och slår boll efter boll på jakt efter det perfekta slaget. Det är spel på tre nio-håls-slingor som ger en mångfald av personer ute i naturen. Några sitter i restaurangen och njuter av lite mat eller fika några vill förkovra sig genom att gå på kurser och träning hos Niklas Eriksson
- Ja kort sagt så är A6 Golfklubb en plats som sjuder av energi, liv och gemenskap. KOM MED DU OCKSÅ! 

A6 golfklubb fokuserar på sina medlemmar. Vi sätter våra priser på starttiderna så att du som medlem ska gynnas. Vi tillåter inte bokning av greenfee förrän 1 vecka innan på helgerna och som medlem så får dina gäster rabatt på greenfee om du bokar in dem samtidigt som du bokar din tid. 
Vi har anpassat utslagsplatser så att kvinnliga golfare ska få en bättre spelupplevelse och trivas bättre på vår klubb vilket också syns i vår medlemsstatistik där ca 450 medlemmar är kvinnor. 

På rangen har medlemmar alltid lägre priser via Golfmores app. 

Välkommen som medlem på A6 GK. 

Medlemsavgifter Köp medlemsskap online Medlemsansökan Förmåner vid medlemskap Terms & Conditions

Golfköping

Medlemmar i Golfköpingsklubbarna, Jönköpings Golfklubb, Sand Golf&Countryclub, Gränna Golfklubb, Götaströms Golfklubb, Hook Golfklubb, Ryfors Golfklubb, Skinnarebo Golf&ContryClub, Wiredaholms Golfklubb och A6 Gokflubb spelar på varandras klubbar till ett reducerat greenfeepris.

Golfköpingsrabatten gäller följande tider:
Måndag - Fredag 06:00-15:00
Lördag och Söndag 13:00-20:00

Läs mer