Bli medlem

På A6 golfanläggning är det ett fantastiskt golfliv. Det är folk som spelar golf och det är folk som står på driving rangen och slår boll efter boll på jakt efter det perfekta slaget. Det är spel på tre nio-håls-slingor som ger en mångfald av personer ute i naturen. Några sitter i restaurangen och njuter av mat eller fika. Några vill förkovra sig genom att gå på kurser och träning hos Niklas Eriksson
- Ja, kort sagt så är A6 Golfklubb en plats som sjuder av energi, liv och gemenskap. KOM MED DU OCKSÅ! 

A6 golfklubb fokuserar på sina medlemmar. Vi sätter våra priser på starttiderna så att du som medlem ska gynnas. Vi tillåter inte bokning av greenfee förrän 1 vecka innan på helgerna och som medlem så får dina gäster rabatt på greenfee om du bokar in dem samtidigt som du bokar din tid. 

På rangen har medlemmar alltid lägre priser via Golfmores app. 

Välkommen som medlem på A6 GK!

Medlemsskap Köp medlemsskap online Förmåner vid medlemskap Terms & Conditions

Golfköping

Som Guldmedlem på A6 spelar du till lägre pris på de klubbar som ingår i Golfköping. Se respektive klubbs hemsida för vilket pris och vilka restriktioner som gäller. 

Medlemmar i Golfköpingsklubbarna, Jönköpings Golfklubb, Sand Golf Club, Gränna Golfklubb, Götaströms Golfklubb, Hook Golfklubb, Ryfors Golfklubb, Skinnarebo Golf & Country Club, Wiredaholms Golfklubb och A6 Golfklubb spelar på varandras klubbar till ett reducerat greenfeepris. 

Golfköpingspris 400 kr gäller på följande tider. 

Golfköpingsrabatten gäller följande tider:
Måndag - Fredag 06:00-14:50
Lördag och Söndag 15:00-20:00

Juniorer det året man fyller 16 år eller yngre spelar för 100 kr på vår 18-hålsslinga.
Juniorer har alltid 50 % rabatt på greenfee på A6 Golfklubb. Gäller t o m det året man fyller 21 år.