Välkommen till klubben där det händer!

A6 golfklubb en levande mötesplats! En klubb full av energi, samvaro, glädje och prestationer - varje dag!

A6 GK är en levande klubb med verksamhet året runt och har idag ca 1 600 medlemmar.

Det är en golfanläggning som ligger "mitt i stan" och som med sina fantastiska vyer över Södra Vätterbygden ger dig en härlig naturupplevelse.

Klubben bildades 1985. De tre 9-hålsslingorna med sina olika karaktärer, och de totalt 27 hålen, bjuder på varierande utmaningar.

En av våra 9-hålsslingar erbjuds ständigt som en full-längds pay&play-bana - den enda i närområdet.

Klubbens idrottsverksamhet sjuder av liv och unga och gamla samsas om banor och träningsområde - året runt.

Här utvecklas även eleverna vid Sanda Golfgymnasium. Vi har massor av aktiviteter för medlemmar och samarbetspartners. För nya medlemmar ser våra "faddrar" till att man snabbt hittar golfkompisar för träning, spel och sällskap. - Här trivs alla åldrar.

A6 Golfklubbs vision

A6 Golfklubb - Ett självklart val av klubb för en meningsfull fritid och en kultur som är utvecklande. Vi är en klubb som kännetecknas av gemenskap i en utvecklande och jämställd miljö. En naturligt mötesplats för golfaren!

A6 Golfklubb är

UPPLEVELSE - UTVECKLING - GEMENSKAP - NÄRHET