Välkommen till klubben där det händer!

A6 golfklubb en levande mötesplats! En klubb full av energi, samvaro, glädje och prestationer - varje dag!

A6 GK är en levande klubb med verksamhet året runt och har idag ca 1800 medlemmar.

Det är en golfanläggning som ligger "mitt i stan" och som med sina fantastiska vyer över Södra Vätterbygden ger dig en härlig naturupplevelse.

Klubben bildades 1985. De tre 9-hålsslingorna med sina olika karaktärer, och de totalt 27 hålen, bjuder på varierande utmaningar.

En av våra 9-hålsslingar erbjuds ständigt som en full-längds pay&play-bana - den enda i närområdet.

Klubbens idrottsverksamhet sjuder av liv och unga och gamla samsas om banor och träningsområde - året runt.

Vi har massor av aktiviteter för medlemmar och samarbetspartners. För nya medlemmar ser våra "faddrar" till att man snabbt hittar golfkompisar för träning, spel och sällskap. - Här trivs alla åldrar.

A6 Golfklubbs vision

A6 Golfklubb - Ett självklart val av klubb för en meningsfull fritid och en kultur som är utvecklande. Vi är en klubb som kännetecknas av gemenskap i en utvecklande och jämställd miljö. En naturligt mötesplats för golfaren!

A6 Golfklubb är

UPPLEVELSE - UTVECKLING - GEMENSKAP - NÄRHET