Ställplatser

Vi erbjuder 9 ställplatser för husvagn och husbil. Det finns elskåp, grillplats och närheten till hela Jönköping.

På vårt golfområde hittar du en 18-hålsslinga, en 9-hålsslinga, en 6-hålsslinga korthål, restaurang, golfshop och Sveriges modernaste driving range med TopTracer på samtliga mattor varav 22 med skärm.

Naturområde med vandringsvägar, cykelstigar och mycket mer väntar på dig när du parkerat här uppe på A6-området.

Du har naturligtvis tillgång till våra omklädningsrum och duschar om du önskar.

All bokning och betalning av ställplats sker online. 

Avser du spela med Golfamore så är det fast pris som gäller eftersom vi har dynamisk prissättning. Du betalar därmed 350 kr för vardagar och 400 kr för helg vilket är mer än 50 % dagens högsta pris och oavsett vilket pris som står på just din starttid. 

Pris per dygn: 280 kr
Pris per dygn kombinerat med greenfeespel: 220 kr

Välkommen till A6 Golfklubb!

Mer om Camping/Ställplats Boka ställplats online

18-hålsbanan

Greenfee

Under årets säsong kommer våra greenfeepriser att variera mellan 350 och 850 kronor, beroende på vilken dag i veckan och tid på dagen du väljer att spela. Detta ger dig möjlighet att hitta det perfekta tillfället för din golfrunda, oavsett om du föredrar en lugn vardagsmorgon eller en solig helgeftermiddag.

Vardagar:

  • Lägsta pris: 350 kronor
  • Högsta pris: 800 kronor

Helger:

  • Lägsta pris: 400 kronor
  • Högsta pris: 850 kronor

Om du besöker oss som gäst till en av våra medlemmar, kommer du dessutom att kunna njuta av 20 - 30% rabatt på gällande greenfee. Vi vill dock påpeka att det lägsta priset alltid kommer att vara 350/400 kronor. Så samla dina vänner och familj och upplev en härlig dag på golfbanan tillsammans – vi ser fram emot att välkomna er!

Golfamore
A6 GK använder sig av dynamisk prissättning på starttider vilket gör att de varierar från 350 kr till 850 kr. Därför har vi satt ett fast pris för Golfhäftets kunder till 400 kr på helger och 350 kr på vardagar. 

Läs mer om vår greenfee Boka 18-hålsbanan

9-hålsbanan

Pay & Play och greenfee

Vi har tre unika 9-hålsslingor som vi roterar mellan, vilket innebär att det alltid finns både en 9-hålsslinga och en 18-hålsslinga tillgänglig för spel. Detta ger dig möjlighet att njuta av en varierad och spännande golfupplevelse varje gång du besöker oss.

Om du vill prova på golf eller bara har tid för en snabb runda erbjuder vi också vår 9-hålsslinga som Pay & Play. Detta är ett perfekt alternativ för dig som är ny inom sporten eller bara vill få en snabb golfrunda. Du kan läsa mer om reglerna för Pay & Play genom att följa länken nedan.

Vår greenfee för 9-hålsslingan är 300 kronor för alla dagar. Vi tycker att det är viktigt att uppmuntra nästa generation av golfare, så vi erbjuder en särskild juniorgreenfee på endast 150 kronor.

Vi ser fram emot att välkomna dig till A6 Golfklubb och att ge dig en minnesvärd golfupplevelse. Vare sig du är en erfaren spelare eller provar golf för första gången, har vi något för alla hos oss.

Mer om Pay&Play på A6GK Boka 9-hål Pay and Play

Golfbil

På A6GK finns möjlighet att hyra golfbil för att göra din upplevelse på banan ännu bättre. Vi har olika priser för medlem, gäst och med läkarintyg. Det går även att köpa årskort eller 10-kort.

Läs mer om golfbilar

Upplev Jönköping

Jönköping har utsetts till Sveriges bästa golfstad av läsarna på golf.se. Det kanske inte är så förvånande att vi också kallas för Golfköping. Bara i Jönköpings kommun hittar du sex golfbanor – och i en radie på 40 km från Jönköping ligger ytterligare fem banor.

Visst är det så att en lyckad golfupplevelse kräver en fin bana, härlig natur, fina vyer, god mat ... och (helst också) bra spel!

På A6 GK, banan "mitt i stan" med 27 av Golfköpings totalt 207 hål, svarar vi för naturupplevelsen samt den goda maten. Spelet svarar ni för. Den goda sömnen och nyttiga frukosten får ni hos något av våra utvalda hotell med sina attraktiva golfpaket.

Vi välkomnar er till en golfanläggning "mitt i stan" – bättre kan det inte bli!

Upplev & bo i Jönköping