Det är på A6 Golfklubb det händer!

Ny driving range!

Nu har vi öppnat en av Sveriges häftigaste ranger!

Vi har investerat 10 mkr i vår driving range för att vi tror på att göra golfträning roligare. Ju mer du tränar desto bättre kommer det att gå och med det kommer också glädjen till att spela oftare. 

Vi har 23 TopTracer skärmar där du får en härlig digital upplevelse av din träning. Du kan lära dig allt om dina slag med olika data men också spela spel och ren simulatorgolf dvs du kan spela t ex Pebble Beach på skärmen men till skillnad från simulatorgolf så är det riktiga golfslag som skapar resultatet på skärmen. Du ser att om bollen driver till höger så sker samma på skärmen och du kanske då hamnar i ruffen istället för på fairway.

Men om skärmarna är upptagna så kan du få nästan samma upplevelse på din mobil. Samtliga numrerade mattor kan du via din mobiltelefon få samma data som på skärmen. Du kan inte spela virtual golf men det mesta av alla spel kan du se på mobilen. 

Vi har ett byggt ett väderskydd med 10 TopTracer skärmar samt även infravärme så du kan stå bekvämt och träna även på kalla dagar och på taket kan du stå en härlig sommarkväll och njuta både av slagen och utsikten över Jönköping. 

Vi har 3 olika ställen att plocka ut bollar på. En stor maskin med dubbla uttag direkt när du kommer upp till rangen. sedan har vi en i bortre änden på rangebyggnaden och slutligen en på taket. Allt för att det ska vara bekvämt för dig och enkelt att hämta en ytterligare hink. 

På A6 GK har vi ett stort medlemsfokus och därför kommer man som medlem alltid ha lägre priser på rangebollar än icke medlemmar. 

 

23 TopTracer skärmar!

Ångtvättbilen Closest to Pin. Månadens närmast hål tävling!

Från den 26 april till den 19 maj har du chansen att tävla i närmast hål i TopTracer appen. Du måste anmäla dig i TopTracer appen. Hålet du ska välja är Pebble Beach Golf Links hål nr 7 (80 meter långt). Alla får vara med och ju fler bollar du slår desto större chans har du att vinna. Men du behöver ha TopTracer appen och anmäla dig till eventet. 

1 pris Presentkort 3 000 kr i shopen
2 pris Presentkort 1 500 kr i shopen
3 pris Presentkort 500 kr i shopen. 

Hole in One räknas inte som närmast hål utan då vinner du ett presentkort på 500 kr i shopen.
Vid lika resultat avgörs vinnaren genom lottning. 

Sponsor är Ångtvättbilen. 

 

GolfMore betalsystem

Du kan betala med ditt betal/kreditkort, du kan swisha om du hellre vill det men det smartaste är att du tankar ner appen "GolfMore" i Appstore eller Google Play eller tanka ett bollkort i receptionen.

Du kan ta ut bollar enligt följande:

  • Liten hink (20 bollar) 35 kr
  • Mellan hink (45 bollar) 70 kr
  • Stor hink (72 bollar) 95 kr
  • Extra stor hink (90 bollar) 110 kr

När du har GolfMore-appen och laddar den med pengar får du ett extra värde beroende på hur mycket du laddar appen eller bollkortet med. Sedan använder du appen för att betala dina hinkar. Smidigt och bästa priset!

- Så väljer du att fylla på din app med 600 kr kan du plocka ut bollar till ett värde av 660 kr  (Medlem 780 kr)

- Så väljer du att fylla på din app med 1 200 kr kan du plocka ut bollar till ett värde av 1 400 kr  (Medlem 1 640 kr)

- Så väljer du att fylla på din app med 2 500 kr kan du plocka ut bollar till ett värde av 3 100 kr  (Medlem 3 500 kr)

Medlemsextra - Dubbletten
Fyll på din app med 4 000 kr då kan du som medlem plocka ut bollar till ett värde av 8 000 kr

Bonusbollar som erhålls gäller i 24 månader från inköpsdatum. 

Hur gör jag med appen?