Regler för bokning/ankomst

Utvalda medlemstider
- Lördag, söndagar och helgdagar mellan klockan 09.30-11.30
- Medlemmar har möjlighet att boka dessa tider 14 - 4 dagar innan starttiden, därfefter släpps även tiderna för greenfeegäster.

Betalning utanför öppettider:
Betalning av greenfee utöver öppettiderna görs via swish 123 568 69 36. Uppge GREENFEE.

Att tänka på när du bokar och har bokat din tid!

  • Golf-ID ska lämnas på alla i bollen. (Gäller ej pay&play då du inte har golf-id)

  • Obligatorisk anmälan senast 15 min före starttid.


Övrigt
Tid är viktigt för oss alla. Därför vill vi att du som bokar tid, för allas skull, hjälper oss med några viktiga saker.

  1. Kom i god tid och bekräfta att du är på plats senast 15 min före din starttid. Ankomstregistrering skall alltid göras.
  2. Om du har en bokad tid och inte kan spela; boka av din tid så fort som möjligt på Min Golf, i shopen eller per telefon.
  3. Om någon missköter att inte ankomstregistrera sig eller att i god tid ta bort bokat tid om man inte tänkt att komma, har klubben rätt att vidtaga åtgärder mot de eller dem som missbrukar detta.
  4. Vid upptäckt av all typ av tjuvspel på våra slingor, kommer rapport göras till berörd klubb och A6GK kommer att debitera en avgift till berörd på ett belopp som motsvarar 2 st greenfee.
  5. Vid obemannad shop/reception ska registrering och betalning göras vid receptionen. Betala med SWISH eller genom greenfeefacket.

 Greenfeespel och dåligt väder
Vid extrema väderförhållanden då banan förklaras ospelbar av banchef, delas ett tillgodokvitto ut för det spel som ej kunnat fullföljas vid greenfeespel. Detta gäller ej om spelaren själv tycker banan är ospelbar. Tillgodokvitto kan ej lösas ut mot kontanter.

VÄLKOMMEN ATT SPELA GOLF PÅ A6 GOLFKLUBB!