A6 Junior

JUNIORERNA VÄXER PÅ A6

På A6 Golfklubb finns det plats för alla! Vi har en breddverksamhet som växer och hos oss har alla juniorer möjlighet att utvecklas och ha kul på golfbanan. För oss är det viktigt att alla juniorer trivs och känner sig trygga i vår miljö.

Från och med den 18 mars kliver Filip Persson in istället för Emmy Ottosson. Filip kommer att ansvara för samtiliga av klubbens juniorträningar med assistans av de olika gruppernas föräldraledare.
Är du nyfiken på vår juniorverksamhet - se vår information på sidorna som du hittar under de olika ikonerna högst upp på denna sida.

Verksamheten bedrivs utefter A6 utvecklingstrappa – träning anpassat för barn och ungdomars ålder samt HCP-nivå. Tillsammans med vår ungdom- och idrottskommitté skapar vi aktiviteter och golfverksamhet för alla.

Golf är en idrott du kan utöva hela livet – Golf är idrott för alla!