Styrelse A6 Golfklubb

Styrelseordförande

Margareta Sparv-Andersson

Vad betyder golfen för dig?
- Golfen betyder social samvaro och bra form av motion i alla typer av väder med ett viss inslag av tävling.  Det  har gett mig många nya vänner och många trevliga stunder.

Vad är det som gör att du engagerar dig i A6 Golfklubbs styrelse?
- Att vara en del i A6 Golfklubb och samtidigt vara med i styrelsen ger mig möjlighet att påverka
och att bidra med min erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation.

Anders Wall
Vad betyder golfen för dig?
- För mig betyder golf helt enkelt avkoppling och kamratskap. Jag kan bara komma och ”hänga” och umgås med trevliga lättsamma människor.
Vad är det som gör att du engagerar dig i A6 Golfklubbs styrelse?
- Jag har alltid valt att engagera mig i föreningar som jag är medlem i och A6 golfklubb är inget undantag. Jag vill bidra med min kompetens om engagemang, organisering och jag vill vara med och utveckla golfklubben i dialog med medlemmarna.
Ulrika Björkman
Styrelseledamot
För mig är golfen ett bra sätt att komma ut i naturen och samtidigt få spela med vänner och även möjlighet till att träffa nya.

Jag har stor drivkraft och kunskap inom ekonomi och organisation. Med den bakgrunden har jag stort intresse för att utveckla och driva A6 golfklubb framåt.
Ulrika Modén

Britt-Marie Bergman
Styrelseledamot
- Vad betyder golfen för dig?
Tre saker:
Golf innebär att jag är ute (länge), rör på mig (motion) samt träffar trevliga människor (får tillhöra ett sammanhang).
- Vad är det som gör att du engagerar dig i A6 Golfklubbs styrelse?
En ideell förening bygger på att medlemmarna engagerar sig och bidrar annars funkar det inte.
Clarence Hansson
Styrelseledamot
- Vad betyder golfen för dig?
Massor! Ett intresse som innehåller så mycket! Naturupplevelse, spänning, gemenskap, glädje, motgång, motion, koncentration, lek, resor och mycket, mycket mer.
- Vad är det som gör att du engagerar dig i A6 Golfklubbs styrelse?
Blir lätt engagerad i det jag håller på med. Därför tar jag gärna chansen när jag får förtroende. Dessutom ser jag framför mig en väldigt spännande utveckling för A6 GK.
Mattias Runbjörk
Vad betyder golfen för dig?
- Ett härligt fritidsintresse där man får spendera tid i vackra utemiljöer och samtidigt träffa befintliga och nya vänner i ett avslappnat sammanhang..

Vad är det som gör att du engagerar dig i A6 Golfklubbs styrelse?
- Jag har en stor drivkraft i att medverka i förändringsarbeten och att utveckla både verksamheter och organisationer. Det i samband med att att få engagera sig i något som också är ett intresse kändes som en kul utmaning.