Greenfee

I och med att vi inför Sweetspot som bokningssystem får vi också bättre möjlighet att styra våra greenfeepriser efter tillgång och efterfrågan.

Det betyder att vi från och med årets säsong har en lägsta greenfee på 300 kronor och en högsta greenfee på 850 kronor. Allt beroende på vilken dag i veckan och vilken tid på dagen det är.

 

Lägsta pris vardagar = 300 kronor
Högsta pris på vardagar = 700 kronor

Lästa pris på helger = 300 kronor
Högsta pris på helger = 850 kronor

Är du gäst till medlem erhåller du 20 % rabatt på gällande greenfee - dock lägst 300 kronor!

För dig som är fullvärdig medlem i en Golfköpings klubb gäller alla helgfria vardagar och på helgdagar efter kl. 15.00 fast pris 400 kr. De tider vi har lägre pris än 400 kr betalar du ordinarie pris. 

Golfköpingsklubbar är Jönköping, Gränna, Sand, Ryfors, A6, Götaström, Skinnarebo, Wiredaholm, Hook. 

Greenfee 9 hålsslingan

Greenfee

På A6 Golfklubb rullar vi runt mellan våra 3 st 9-hålsslingor så att det alltid finns 1 9-hålsslinga och 1 18-hålsslinga. 9-hålsslingan kan också spelas som Pay & Play - se regler för det i länken nedan.

Vi erbjuder spel på vår 9-hålsslinga.

Alla dagar 280 kronor
Juniorgreenfee 140 kronor

Pay&Play på A6GK

Greenfee övrigt

För att spela Pay & Play behöver du inget medlemsskap. Greenfeepriset är 280 kronor vardag som helgdag som du betalar i förskott. Du har också möjlighet att hyra ett set med klubbor.

PGA/GAF/SGA/Introduktionskort
Har du något av dessa introduktionskort erbjuder vid dig en fri runda/år alternativt två fria rundor/år om du tar med dig minst två fullt betalande greenfeegäster. Du måste föranmäla din ankomst till receptionen, info@a6gk.se eller via telefon 036-30 81 30 en dag innan spel och ta med ditt introduktionskort. 

 

Det är viktigt att du anmäler dig i din golfapp / i golfshop/reception 15 minuter före bokad starttid och infinner sig på 1:a tee senast 5 minuter före start. (Kolla på skyltar vilket som är 18-hålsbanans start-tee!
Vid hög beläggning sätter vi ihop till 4-bollar.

No Show – vid bokad starttid och du inte dyker upp vid utsatt tid, debiterar klubben 50 % av ordinarie greenfee. Avbokning skall göras 1 tim innan starttid.