A6 Golfklubb

Per Svensson
Per Svensson
Klubbchef

Per med sin långa erfarenhet inom golfbranschen och stora kompetens, vilket kommer komma väl till pass för att förflytta A6 in i framtiden. 

Per-Martin Ekberg
Per-Martin Ekberg
Banchef

Vi är glada att Per-Martin anslutit sig till teamet på A6 som ny banchef under 2024. Med lång erfarenhet av banskötsel och dessutom mycket kompetent mekaniker där det inte finns någonting som han inte kan laga kommer Per-Martin att vara en stor resurs på vår resa att lyfta A6 golfklubb kvalitet på spelytorna framåt. 

Jonathan Håkansson
Jonathan Håkansson
Banarbetare

En slitvarg som nu håller på att utbilda sig till en fullfjädrad head-greenkeeper. 

Katharina Reimer
Katharina Reimer
Kanslist

Katharina håller ordning på kansli och reception. Är det frågor kring medlemskap och andra saker som rör klubbens administrativa delar är det Katharina som har koll.

A6 Golfklubb

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson
Club Professional PGA

Från och med i år kommer Niklas Eriksson skapa och driva A6 Golf Academy. Niklas har tidigare drivit en av Sveriges främsta träningsakademier med Custom Fitting, gruppträningar och privatlektioner. PGA professional of the Year 2023. A6 GK är stolta över att ha en så kompetent tränare kopplad till sig och från och med 2024 inom organisationen. 

Erik Prawitz
Erik Prawitz
PGA Professional med huvudansvar för idrottsutvecklingen, juniorträning och Sanda Idrottsgymnasium

Erik är en mycket kompetent PGA Professional som dessutom är utbildad fysioterapeut. Eriks energi och kunskap gällande hur man bygger upp en sprudlande Junior Academy kommer väl till pass då A6 golfklubb nu tar nästa steg där målet är att ha en av Sveriges främsta idrottslig verksamhet framöver. Resan börjar nu med Erik ombord och vi arbetar långsiktigt med en tydlig bild och vision var vi vill vara om några år. 

Erik också utbildad inom avancerad custom fitting och kan hjälpa dig med rätt utrustning. 

Anton Ljung
Anton Ljung
Shop/Reception

Anton har fått utbildning enklare Custom Fitting och avancerad säljteknik och kundmottagande. Han fixar snabbt nya grepp på dina klubbor samtidigt som han servar i shopen med allt från nedladdning av alla olika appar till vilka klubbor du kan behöva framöver. Frågor kring medlemskap hanterar givetvis Anton också. En klippa i shopen helt enkelt. 

A6 Golfrestaurang

Maggan
Maggan
Restaurangchef

Maggan och hennes familj driver A6 GolfRestaurang från våren 2020. Dagens lunch och a la carte erbjuds eller varför inte boka in en egen after work på A6 golfklubb. Välkomna

Selim
Selim

Mannen som alltid ler och hjälper till där du mest behöver det..