A6 Golfklubb

Per Simonsson
Klubbchef

Per är en dynamisk ledare som brinner för A6 Golfklubb och dess tillväxt. Per är också starkt engagerad i att förverkliga A6GrönArena

Jan Wennberg
Banchef

En mästare på banskötsel och har en långsiktig plan för att A6 golfanläggning ska ligga i topp i Sverige på finish och ge oss spelare bästa banan att gå ut på!

Katharina Reimer
Kanslist

Katharina håller ordning på kansli och reception. Är det frågor kring medlemskap och andra saker som rör klubbens administrativa delar är det Katharina som har koll.

Johan Ferm
Mekaniker/Greenkeeper
Filip Persson
Ungdomstränare/Reception/Shop

Ny ungdomstränare from 28 mars. Filip kan titulera sig PGA Club Professional och har arbetat på bl.a.Torekov GK, Vasatorps GK och Woodlands GK.

Filip kommer även arbeta en hel del i vår nya shop/receptionsdel för att serva våra medlemmar och gäster.

Emmy Ottosson
PGA Pro

Emmy är mammaledig under 2022

A6 GolfCenter

Niklas Eriksson
Club Professional PGA

Hjärnan och entreprenören bakom A6 GolfCenter. En viktig kugge i hela A6 bygget. Driver en träningsanläggning och organisation för träning och utrustning som antagligen är den främsta i det här landet.

A6 Golfrestaurang

Maggan
Restaurangchef

Maggan och hennes familj driver A6 GolfRestaurang från våren 2020. Dagens lunch och a la carte erbjuds eller varför inte boka in en egen after work på A6 golfklubb. Välkomna