A6 Golfklubb

Per Simonsson
Klubbchef

Per är en dynamisk ledare som brinner för A6 Golfklubb och dess tillväxt. Per är också starkt engagerad i att förverkliga A6GrönArena

Jan Wennberg
Banchef

En mästare på banskötsel och har en långsiktig plan för att A6 golfanläggning ska ligga i topp i Sverige på finish och ge oss spelare bästa banan att gå ut på!

Katharina Reimer
Kanslist

Katharina håller ordning på kansli och reception. Är det frågor kring medlemskap och andra saker som rör klubbens administrativa delar är det Katharina som har koll.

A6 GolfCenter

Niklas Eriksson
Club Professional PGA

Hjärnan och entreprenören bakom A6 GolfCenter. En viktig kugge i hela A6 bygget. Driver en träningsanläggning och organisation för träning och utrustning som antagligen är den främsta i det här landet.

Emmy Ottosson
PGA Pro

Emmy är en hängiven pro och tränare. Brinner för klubbens och A6 GolfCenters gemensamma juniorsatsning som är i toppklass.

Jacob Flood
PGA Pro

"Dr Flood" är utrustningens mästare på A6. Custom Fitting och allt runt det du har i händerna och vilka bollar du slår med under en runda är Jacobs specialitet. Han tränar och ger lektioner också naturligtvis.

A6 Golfrestaurang

Maggan
Restaurangchef

Maggan och hennes familj driver A6 GolfRestaurang från våren 2020. Dagens lunch och a la carte erbjuds eller varför inte boka in en egen after work på A6 golfklubb. Välkomna

Edouard

Edouard är mannen bakom de härligt goda luncherna!

Selim

Mannen som alltid ler och hjälper till där du mest behöver det..