Golfrestaurang
Välkommen på lunch!
Njut av klassisk husmanskost med stans bästa salladsbuffé och vacker utsikt över golfbanorna.
Pris (inkl. salladsbuffé, smör, bröd, kaffe/te, kaka, bordsvatten):
Vardagar: 125:- Helger: 159:-
Vecka 6
måndag
Marinerad helstekt fläskfilé med krämig gratäng och skogsvampsås
Ugnsbakad torskfilé toppad med färska räkor, brynt smör och örtsås
tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
Ugnsbakad torskfilé toppad med färska räkor, brynt smör och örtsås
onsdag
Boeuf bourguignon med potatispuré
Panerad rödspättafilé med remouladsås och kulpotatis
torsdag
Parmesanpanerad kyckling med basilikatomatsås och stekt potatis
Ugnsbakad laxfilé med smörslungad dillpotatis och dillmajo
fredag
Långbakad karré med klyftpotatis med bea/rödvin sås Ugnsbakad laxfilé med smörslungad dillpotatis och dillmajo
lördag
Grillad ryggbiff med chilibea och rödvins sås, stekta grönsaker och klyftpotatis
Smörstekt sejfilé toppad med färska räkor, rotfrukter och skummad vitvinssås
söndag
Grillad ryggbiff med chilibea och rödvins sås, stekta grönsaker och klyftpotatis
Smörstekt sejfilé toppad med färska räkor, rotfrukter och skummad vitvinssås
Hela veckan: Smörstekt schnitzel med ansjovissmör,
Cesarsallad med kyckling eller räkor.