Utbildning

Så svårt det ser ut...

Så svårt det ser ut...

Håll klubban så...

Håll klubban så...

Vinkla lite mer så får du höjd på bollen..

Vinkla lite mer så får du höjd på bollen..


Fler utbildningar och träningsmöjligheter hittar du här: 

Sveriges bästa nybörjarutbildning inom golf!

Att börja spela golf på A6 Golfklubb ger dig en bra introduktion i golfen och du får även möjlighet att spela fritt hela första säsongen då medlemskap ingår i kursavgiften.

Det första man gör i Nybörjarprogrammet är att man väljer den helg man vill gå. Under 2 dagar får du basintroduktion på grundteknik i de olika slagen. Detta gör du i grupp om max 10 personer med utbildade och certifierade PGA-tränare. Vi startar ca 08.00 med incheckning och frukost och tränar både lördag och söndag ca 08.30-15.30 med lunchpaus ca 12.00.
Efter denna helg gör man ett speltest på banan. Klarar du detta så får du Grönt Kort som är en slags körkort inom golfen.  Detta gör du tillsammans med en golfspelare på klubben, så kallad markör, som ansvarar för ditt spelprov. Mer om detta under kursen.

Parallellt med detta kan du läsa på lite mer om grundläggande regler och golfvett via Svenska Golfförbundets nya webbportal. Kanonbra och enkelt att göra när det passar dig.

Under säsongen bjuds du in till uppföljningsträffar i golfteknik samt regler, golfvett, klubbinformation mm. Detta är anledningen till att vi kallar det för nybörjarprogram och inte nybörjarkurs. Hos oss får du erfarna, utbildade och engagerade tränare som har lång erfarenhet av att bedriva golfträning.

I kursavgiften ingår följande:
👉 Introduktionshelg
👉 Information om golfklubbens verksamhet
👉 2 uppföljningsträffar med golfteknik 
👉 2-3 praktiska träffar på klubben med regler, golfvett, scorekort mm
👉 Webbutbildning golfvett och regler


År 2020: 4295 kronor. I priset ingår också medlems- och spelavgift för 2020 på A6 Golfklubb. Alla uppföljningsträffar samt informationsträffar ingår i kursavgiften.

År 2021: Du betalar endast 50 % av ordinarie spel och medlemsavgift.

År 2022: Övergår du till fullt medlemskap och full spelavgift.