A6 GolfCenter

Matchi Lektionsbokning

Sverige främsta kunskapscentrum inom utbildning och utrustning!

Välkommen till A6 GolfCenter

En golfshop välutrustad för alla behov som möter en nyfiken golfare. Det kan vara från ett paket peggar till att köpa en härligt lyxig elvagn med fjärrmanövrering eller prova ut ett nytt golfset med hjälp av "Dr Flood".

Allt för att ge möjligheter att utveckla ditt golfspel. Här träffar du naturligtvis också våra 3 PGA Pro. - Ja du läste rätt...vi är så lyckligt lottade så vi har Sveriges främsta utbildare och pro med kunnande inom rätt utrustning för dig till rätt tillfälle.

Så kom in och prata med Niklas, Emmy och Jacob om allt som rör golf. Vare sig det är kurser, lektioner, klubbor, bollar eller snygga golfkläder!                                            

  

Niklas                 Emmy                Jacob

Shopens öppettider är :
Måndag - Fredag: 10:00-16:30
Lördag, Söndag: 08:00-15:00
Lektionsöversikt Direkt till lektionsbokning

Repetition ger den bästa kunskapen

A6 GolfCenter lägger stor vikt att vi som golfare, från nybörjare till elitspelare, ska kunna tillgodogöra oss kunskap. Hur vi ska träna och repetera för att få in allt i de viktiga rutinerna som gör oss till bättre golfare. Allt från uppställning, hur vi rör kroppen, håller i klubborna och fokuserar på målet. Det gör vi genom att följa de instruktiva videor som Niklas & Co levererar vecka efter vecka.
Är du smart följer du A6 Golfcenters videokanal