Renovering omklädningsrum

Publicerat: 2020-12-07 12:00 - Skrivet av Mikael Götesson

Renovering av klubbens omklädningsrum! Med start den 5 oktober i år kommer våra omklädningsrum att renoveras och få helt ny inredning. Läs mer..

Från den 5 oktober kommer således omklädningsrummen att vara helt avstängda. Toaletter finns vid kansliet under renoveringsperioden. Inga dusch eller omklädningsmöjligheter kommer att finnas på klubben under större delen av vintern 2020/21.
Omklädningsrummen, både damernas och herrarnas, kommer att få nya granitklinkergolv, väggarna kommer att målas, nya klädskåp kommer att placeras in i båda omklädningsrummen. Toaletterna kommer att få nytt klinkergolv och nytt kakel på väggarna. Toastolarna och handfat mm byts ut mot nya. I herrarnas omklädningsrum kommer ytterligare en toalett att byggas. Städ och tvättutrymmet i herrarnas omklädningsrum renoveras också. Duscharna kommer att få helt ny vägg- och golvbeläggning samt nya duschar. Herrarnas bastu renoveras. Detta är huvuddragen av de åtgärder som klubben nu satsar på. Klubben har också erhållit ett investeringsbidrag från kommunen som täcker en bra del av kostnaden.
 
Ansvariga för renoveringen är ca 25 veteraner som anmält sig som frivilliga att jobba under hela hösten och kanske en del av vintern. Utöver denna styrka anlitas professionella entreprenörer för VVS och golv- och klinkerläggning, särskilt i duschutrymmen. Våra sponsorer bidrar också med bra priser på material mm.
 
Till nästa säsong kommer vi att ha helt nyrenoverade och fräscha omklädningsrum.

Jörgen Bjerndell