Damgolfen

Du som är kvinna/tjej och som utan prestige vill umgås och utveckla ditt golfspelande är varmt välkomna att följa med oss ut. Vi träffas på onsdagarna och spelar 9 hål. Vi går ut mellan kl. 17.00 – 18.00. Vi lottar deltagarna i bollarna med sen och tidig start enligt önskemål.

Vårt mål är att ha roligt och lära känna varandra och lustfyllt utveckla vårt golfspel.

Om du vill hänga med, kontakta mig:

Carina Högberg  carinahogberg67@hotmail.com eller på telefon 0703 – 88 67 77

H55

Herrar som fyller 55 under denna säsong är välkomna att delta i denna grupp av glada ”gubbar”.

Oavsett handikapp deltar du i en tävling i sällskapsform. Tävlingen sträcker sig över hela säsongen.
Vinnaren av H55 får en vinnarkavaj. Tävlingarna sker oftast på tisdagarna, i olika tävlingsformer, för att göra det mer lustfyllt att spela. Under året genomförs också en årlig golfresa.

Att vara med i H55 är förenligt med en årlig kostnad och varje runda har vinnare som får ett pris.

Hoppas du tycker det låter kul och vill komma med.

Har du frågor och funderingar, kontakta mig:

Mikael Tollin mikael.tollin@trygghansa.se eller på telefon 0701 – 68 25 22

Torsdagsgolfen

Oavsett handikapp och ålder är torsdagsgolfen öppen för alla herrar som i tävlingsform vill umgås och ha trevligt och spela golf. Du bokar upp dig på en boll mellan kl 15:30 – 17:30 på torsdagarna. Bokar du en annan tid så meddelar man tävlingsledningen. Tävlingen sker varje torsdag men har också en tävling där man redovisar bästa resultat på varje hål under året och där man när året är slut utser en vinnare i ett slutspel.

Har du frågor och funderingar, kontakta mig:

Nicklas Josefsson n.josefsson1990@gmail.com eller på telefon 0736 – 33 90 42

D60

Till D60 damerna är du välkommen det år du fyller 60.
Vi är ett gäng härliga damer som spelar golf ihop, vandrar och genomför andra aktiviteter, tex på vintern ordnar vi även bangolf och bowling. Varje tisdag förmiddag från april till oktober ordnar vi golftävlingar enbart för oss damer. Vill man inte tävla spelar man med ”Älvagolfarna”

Vi lottar tiderna så du kommer få träffa flera av oss damer.

Har du frågor och funderingar, kontakta mig

Margareta Sparv Andersson, mail: maggan.sparv@gmail.com, tel: 0705633409

Veteranerna

Har du fyllt 65 år är du varmt välkommen till oss. En grupp äldre gentlemän som träffas runt golfen och gemenskapen. Golftävlingen och andra gemenskapsfrämjande aktiviteter på och utanför golfbanan. Våra välbesökta tävlingar är på onsdagarna. Vår och höst gör vi en golfresa. Vi arrangerar även andra aktiviteter som promenader, korvgrillning och under icke golfsäsong andra intressanta aktiviteter. BAG (Banarbetargruppen) är en samling veteraner som bidrar med fysiskt arbete på banan och därmed hålla banan och anläggningen i gott skick.

Har du frågor och funderingar, kontakta mig:

Olle Burström olleburström@gmail.com  eller på telefon 0702 - 205477

Ungdoms och Idrottskommitte

Vi vänder oss till barn och ungdomar, allt från nybörjaren till elit. Träning sker genom certifierad tränare och med viss föräldraledd träning i de yngre åldrarna. Vi tränar på vardagskvällar och spel på banan oftast på söndagar. Vi planerar och genomför även andra roliga aktiviteter och ett sommarläger samt tävlingar för alla åldrar under säsongen.

Har du frågor och funderingar, kontakta mig:

Filip Persson, info@a6gk.se telefon 036 – 30 81 30

D30/D50

D30/D50 tävlingsgrupp är för damer från 30 år och uppåt med lite lägre hcp som vågar utmana sig själv och spela tävlingar både med och utan hcp. Vi träffas på måndagar och spelar/tävlar över 9 hål och har också ett matchspel. Ett viktigt mål under säsongen är att få ihop lag till Smålandsserien.

Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta Katharina Reimer på katharina.reimer@telia.com.