Samarbetspartner

Här visar vi fram några av våra samarbetspartners med en lite mer personlig landningssida. Ta och kika in hos Söderberg & Partners och Ångtvättbilen!

Läs om en av våra duktiga företagspartners

Vill du bli en del av FÖRETAGSNÄTVERKET A6 Golfklubb eller vet du någon som borde bli?

Nätverket är till för långsiktiga samarbetsformer och våra lite större partners.

Exempel på några av våra aktiviteter är våra återkommande frukostmöten eller lunchmöten. Att nätverka med spännande företag, organisationer och människor  genom en idrott som har de bästa värderingar. En inkluderande klubb som har tydliga målsättningar och värderingar bäddar för en tydlig framgångsfaktor. Vi genomför också en heldagsaktivitet inför sommaren som ofta innehåller intressanta studiebesök och en härlig golftävling.

Kontakta Clarence eller Mikael för att få veta mer:

Clarence Hansson tel. 0709-182 196 eller e-post a6natverk@a6gk.se

Mikael Götesson tel.070-2747574 eller e-post mikael.gotesson@a6gk.se