Förmåner som medlem

Dina förmåner som medlem på A6 Golfklubb

Förutom obegränsade möjligheter att röra dig ute i härlig natur och tillgång till 27 fantastiska golfhål nära Jönköping City så har du också en del annat som följer med ditt medlemskap - Se här:

A6 GK är medlem i Svenska Golfförbundet och detta medför bland annat du som medlem i A6 GK får följande förmåner:

• Aktivt Golf-ID
  • Möjlighet till inloggning i Min Golf
  • Spelarförsäkring via SGF
  • Golf-handicap (hcp) och handicap-bevis

Som medlem får du också delta i våra träningsaktiviteter för medlemmar, bl.a.  Sänk Din Score Camp och andra intressanta aktiviteter som vi brukar genomföra vår och höst.

Håll koll på vår webb och på vår Facebook-sida för mer information om aktiviteter och tider.

Greenfee-överenskommelser

Som medlem på A6 GK får du möjlighet att spela till en rabatterad greenfee på ett antal klubbar tack vare våra olika greenfee-samarbeten.

Se mer här: Greenfeesamarbete

SGF Sak- och personskadeförsäkring

Via Svenska Golfförbundet har vi genom Folksam två försäkringar.

Medlemsförsäkring personskada
Om du vid spel på banan eller vid träning skulle skada annan person eller dig själv så täcker försäkringen detta.

Medlemsförsäkring sakskada
Om du vid spel på banan eller vid träning skulle skada föremål som ex. bil, takpannor, golfutrustning, skyltar m.m. så täcker försäkringen detta. Om du upptäcker att en okänd person gjort skada på t.ex. din bil, kontakta klubben

Förmåner via A6 Golfklubbs företasnätverk

Genom vårt företagsnätverk på A6 så erbjuds du också unika förmåner som medlem i klubben De medlemserbjudanden hittar du under våra medlemssidor du logga in i med ditt golf-id.

Välkommen att bli medlem