Ångtvättbilen i Jönköping-Kronoberg är en av våra viktiga samarbetspartner på A6 Golfklubb.

Här finns lite mer information om Magnus Jernboms verksamhet och ett riktigt semesterklipp han vill ge dig för att visa sitt stöd till klubbens medlemmar och introduktionen av ny webbportal.

Hej - Magnus Jernbom här på Ångtvättbilen!

Jag är med i A6 Nätverket för att dels gillar jag golf, men också för att kunna möta många personer med härlig känsla för golfklubben och dess verksamhet. För mig blev det ett naturligt sätt i mitt företagande att gå med i nätverket och skapa nya kontakter och möjligheter att sprida min företagsidé.  Och som ni ser gillar jag golfbilar också.

Här kan ni läsa mer om vår verksamhet och kompetensområde.

www.ångtvättbilen.se

Ser din altan / uteplats grå och tråkig ut?

Vi på Ångtvättbilen vill fira att A6 Golfklubb sjösätter en ny webbportal så därför har vi bestämt att ge alla besökare till den här sidan ett specialpris i två veckor
Från måndag 22 juni till söndag 5 juli - så passa på!

Fyller du i formuläret så får du garanterat pris på din altan/trädäck. 50m2 för endast 2 500 kronor. ( ord pris är  3 000 kronor)

Jag kontaktar er för mer information när jag fått formuläret i min epost så planerar vi för en fräsch uteplats i sommar!

Erbjudandet gäller perioden 22 juni - 5 juni så skynda er att beställa rengöring.

🏌🏼

Beställning Ångtvättbilen

Fyll i dina uppgifter så ringer jag för mer information och önskemål.

Fyll i kvadratmeter här