Golfköping - Nr 1

Jönköping har utsetts till Sveriges bästa golfstad av läsarna på golf.se. Det kanske inte är så förvånande att vi också kallas för Golfköping. Bara i Jönköpings kommun hittar du sex golfbanor – och i en radie på 40 km från Jönköping ligger ytterligare fem banor.

Visst är det så att en lyckad golfupplevelse kräver en fin bana, härlig natur, fina vyer, god mat ... och (helst också) bra spel!

På A6 GK, banan "mitt i stan" med 27 av Golfköpings totalt 207 hål, svarar vi för naturupplevelsen samt den goda maten. Spelet svarar ni för. Den goda sömnen och nyttiga frukosten får ni hos något av våra utvalda hotell med sina attraktiva golfpaket.

Vi välkomnar er till en golfanläggning "mitt i stan" – bättre kan det inte bli!

Hotellpaket John Bauer Hotel

Best Western John Bauer Hotel är ett fyrstjärnigt modernt och personligt boutiquehotell mitt i centrala Jönköping, alldeles intill Munksjön och Vättern. Ett perfekt hotell för er som tycker läget är viktigt.

Hotellet ligger 5 minuter från E4:an, 20 minuter från Jönköping Airport och har promenadavstånd till tågstationen och resecentrum. 

Här bor du centralt med närhet till vattnet på ett förstklassigt hotell med snygg design, med fräsch lounge, pianobar, gym, relax, fritt WiFi och varmgarage. Hotellet har en egen, populär restaurang – Esters Kök & Bar.

Välj mellan två olika golfpaket: Golfpaket Standard, Golfpaket VIP

Båda paketen inkluderar:

  • Logi, en natt
  • Stor frukostbuffé
  • En greenfee/person
  • En matsäckspåse inkl. golfboll att ta med till banan. Alternativt en öl i baren efter golfrundan
  • Kaffebuffé

I Golfpaket VIP ingår, förutom ett dubbelrum med badkar, även morgonrock, mousserande vin och fruktskål på rummet.

Extra greenfee för spel dag två kan köpas till.

John Bauer Hotel

First Hotels

Bo en ordentlig drive ifrån golfbanan!

First Hotel Jönköping ligger endast en drive från A6 Golfklubb och här bor ni i trevliga och fräscha rum med en fantastisk utsikt över Jönköping. Hotellet erbjuder även bastu samt restaurang och bar. På First Hotel Jönköping är det alltid gratis att parkera och det bjuds alltid på gratis kaffe i lobbyn!

Till Jönköping centrum är det ca 10 min med bil. Hotellet ligger i shoppingcentret M2 Center och i direkt anslutning finns många fina naturområden för motion.

Vi har även möjlighet att ta mot större grupper och konferenser och skräddarsyr er nästa träff eller möte!
 

JÖNKÖPING CITY GOLF

Spela golf under två dagar på Jönköpings Golfklubb och A6 Golfklubb. På First Hotel Jönköping bor du bekvämt med endast 5 minuter till vardera bana.

I golfpaketet ingår:

  • Övernattning i dubbelrum
  • Greenfee till 2 dagars golf (1 greenfee/dag)
  • Stor frukostbuffé
  • Fri parkering utanför hotellet
  • Fri WiFi

Pris: 1 195 kr/person del i dubbelrum

First Hotels