VÄLKOMMEN SOM GÄST TILL A6  GOLFKLUBB

Här finner du den mesta informationen som du kan behöva inför besök på A6 Golfklubb 2023.  Det gäller naturligtvis att boka din golfrunda, se hur våra greenfeepriser är, vad restaurangen erbjuder för gott och vilka träningsmöjligheter du har hos oss.

Vi kommer att fylla på här efterhand men redan nu önskar vi där välkommen till A6 Golfklubb och en spännande säsong 2023.

Per Svensson, Klubbchef

Ställplatser

Vi erbjuder 12 ställplatser för husvagn och husbil. Det finns elskåp, grillplats och närheten till hela Jönköping.

På vårt golfområde hittar du en 18-hålsslinga, en 9-hålsslinga en 6- hålsslilnga korthål, restaurang, golfshop. och ett väl tilltaget träningsområde.

Naturområde med vandringsvägar, cykelstigar och mycket mer väntar på dig när du parkerat här uppe på A6 området.

Du har naturligtvis tillgång till våra omklädningsrum och duschar om du önskar.

Pris per dygn: 280 kr
Pris per dygn kombinerat med greenfeespel: 200 kr

Välkommen till A6 Golfklubb!

Mer om Camping/Ställplats Boka ställplats

18-hålsbanan

Greenfee

Under årets säsong kommer våra greenfeepriser att variera mellan 300 och 850 kronor, beroende på vilken dag i veckan och tid på dagen du väljer att spela. Detta ger dig möjlighet att hitta det perfekta tillfället för din golfrunda, oavsett om du föredrar en lugn vardagsmorgon eller en solig helgeftermiddag.

Vardagar:

  • Lägsta pris: 300 kronor
  • Högsta pris: 700 kronor

Helger:

  • Lägsta pris: 300 kronor
  • Högsta pris: 850 kronor

Om du besöker oss som gäst till en av våra medlemmar, kommer du dessutom att kunna njuta av 20 % rabatt på gällande greenfee. Vi vill dock påpeka att det lägsta priset alltid kommer att vara 300 kronor. Så samla dina vänner och familj och upplev en härlig dag på golfbanan tillsammans – vi ser fram emot att välkomna er!

Läs mer om vår greenfee Boka 18-hålsbanan

9-hålsbanan

Pay & Play och greenfee

Vi har tre unika 9-hålsslingor som vi roterar mellan, vilket innebär att det alltid finns både en 9-hålsslinga och en 18-hålsslinga tillgänglig för spel. Detta ger dig möjlighet att njuta av en varierad och spännande golfupplevelse varje gång du besöker oss.

Om du vill prova på golf eller bara har tid för en snabb runda erbjuder vi också vår 9-hålsslinga som Pay & Play. Detta är ett perfekt alternativ för dig som är ny inom sporten eller bara vill få en snabb golfrunda. Du kan läsa mer om reglerna för Pay & Play genom att följa länken nedan.

Vår greenfee för 9-hålsslingan är 280 kronor för alla dagar. Vi tycker att det är viktigt att uppmuntra nästa generation av golfare, så vi erbjuder en särskild juniorgreenfee på endast 140 kronor.

Vi ser fram emot att välkomna dig till A6 Golfklubb och att ge dig en minnesvärd golfupplevelse. Vare sig du är en erfaren spelare eller provar golf för första gången, har vi något för alla hos oss.

Mer om Pay&Play på A6GK Boka 9-hål Pay and Play

Driving range

Välkommen till vår förstklassiga driving range på A6 Golfklubb! Här har du möjlighet att finslipa dina slag, öva upp din precision och ta din golfteknik till nästa nivå.

Vår driving range är det perfekta stället att värma upp innan din runda, eller bara tillbringa några timmar med att förbättra ditt spel. Området är utformat för att tillgodose alla typer av golfspelare, oavsett om du är en nybörjare som vill öva på grunderna eller en erfaren spelare som söker att finjustera din sving.

För att göra det så smidigt som möjligt för dig, erbjuder vi flera betalningsalternativ på vår driving range. Du kan betala antingen med kort, Swish eller genom att använda appen "GolfMore". Med dessa alternativ kan du fokusera mindre på logistik och mer på ditt spel, vilket gör din tid hos oss ännu mer givande.

Läs mer om vår Driving Range

Golfbil

På A6GK finns möjlighet att hyra golfbil för att göra din upplevelse på banan ännu bättre. Vi har olika priser för medlem, gäst och med läkarintyg. Det går även att köpa årskort eller 10-kort.

Läs mer om golfbilar

Upplev Jönköping

Jönköping har utsetts till Sveriges bästa golfstad av läsarna på golf.se. Det kanske inte är så förvånande att vi också kallas för Golfköping. Bara i Jönköpings kommun hittar du sex golfbanor – och i en radie på 40 km från Jönköping ligger ytterligare fem banor.

Visst är det så att en lyckad golfupplevelse kräver en fin bana, härlig natur, fina vyer, god mat ... och (helst också) bra spel!

På A6 GK, banan "mitt i stan" med 27 av Golfköpings totalt 207 hål, svarar vi för naturupplevelsen samt den goda maten. Spelet svarar ni för. Den goda sömnen och nyttiga frukosten får ni hos något av våra utvalda hotell med sina attraktiva golfpaket.

Vi välkomnar er till en golfanläggning "mitt i stan" – bättre kan det inte bli!

Upplev & bo i Jönköping