Spela Pay & Play hos oss

Som en del i att vara den golfintresserades naturliga val, erbjuder A6 Golfklubb icke-golfaren att spela Pay & Play på den för dagen aktuella 9-hålsslingan. Det ger alla en möjlighet att få spela på en fullängdsbana med ordinarie greener. A6 Pay & Play är den enda fullängd i närområdet. Testa att spela golf med riktiga banlängder.


För Pay & Play-spel på A6 golfbana gäller följande:

  • Pay & Play-spel gäller alla vardagar/helger kl. 06.00 - 20.00
  • Samtliga spelare (ej medlemmar) ska erlägga gällande greenfee. Greenfee gäller för 9 hål.
  • Spelet sker i 3-bollar och på den för dagen aktuella 9-hålsslingan.
  • Varje boll ska innehålla minst en spelare med officiell handicap.(36,0)
  • Spelaren med lägst handicap är ansvarig för att spelet bedrivs enligt vedertaget golfvett.
  • Alla spelare ska ha egen utrustning. Klubbor kan vid behov hyras i Butiken.

För dig som inte har officiell handicap sker spelet från svart utslagsplats (par 4 och 5) och från röd tee (par 3). Du som har officiell handicap spelar från valfri tee (vit, gul, blå eller röd) och erhåller slag enligt slopetabellen.

I övrigt gäller: Laga alltid  torvor på fairway och nedslagsmärken på green. Släpp alltid  igenom om bakomvarande boll spelar snabbare än er.

Rekommenderad speltid är 2 timmar och 15 minuter. Våra golfvärdar ser till att ni trivs ute på banan. De är också uppmärksamma på att alla spelare uppträder enligt vedertagen golfetikett och att alla spelare har erlagt gällande greenfee.

 

Greenfee – Pay & Play

Senior: 260 kr

Junior: 130 kr (upp till 21 år)

Betalning av greenfee sker i receptionen vid incheckning. När butik/reception är stängt swishar du beloppet till Swish 123 568 69 36 märk din betalning med golfid eller namn och startid.

Vi har bokningsbara tider mellan 06:00 - 20:00 varje dag.

 

Vi önskar er en trevlig golfrunda!