Träna och förbättra din golf – året runt!

Driving Range

På vår Range har du 40 st utslagsmattor av högsta klass, varav 12 under tak. Du slår dina slag mot målområden som finns på de strategiska avstånden från 80 -150 m. Du har även ett antal andra mål med flaggor att sikta på. Här har du ett mål för varje klubba och slag.

Men för att du ska kunna träna på bästa sätt, så behövs det också bollar som motsvarar de bollar du spelar med på banan. Vi på A6 GK har rangebollar av högsta kvalitet. Polletter till bollmaskin köper du i Butiken. Du kan också ladda ett bollkort med valfritt antal bollar elelr betala med ditt betalkort diret i bollnaksinen (fr.o.m. april 2016).

För dig som vill träna även under den kallare delen av säsongen, erbjuder vi infravärme och belysning vid flera av utslagsplatserna under tak.

Övningsområden och putting green

Det finns fler ställen att öva upp din spelskicklighet på. Till höger om Driving Rangen finns ett område där du tränar slag, 80-100 m. Till höger om 1:a tee på Gul slinga finns ett område där du tränar wedge, chip, pitch och bunkerslag.

Och så det kanske viktigaste av allt - träna puttning. Det gör du på vår stora, putting-green med 12 hål. Putting-green är inte helt olik den upplevelse du får på ordinare greener och alltså ett bra ställe att värma upp på innan din rond.

Vi ska inte heller glömma vårt övningsfält och vår korthålsbana med 6 hål, som erbjuder jättebra träningsmöjligheter för de som inte är så erfarna golfare.


Året-runt-träning

Via A6 GolfCenter erbjuder vi en stor bredd på olika tränings- och lektionsmöjligeter för dig att delta i. Gruppträning i form av Träningskortet, Vinterfys, individuella lektionspaket, Sänk din Score Camp, nybörjarkurser och mycket, mycket mer. 

Läs mer om alla de träningsmöjligheter som erbjuds via A6 GolfCenter här!