Älskar du att tävla?

På A6 Golfklubb får du många tillfällen att utmana dig själv och dina medspelare i tävlingsform. Vi har tävlingar under lättsamma och trivsamma former.

Vi har de traditionsenliga Valborgsmässo- och Sillcuperna och den en återinförda Golfveckan, som är mycket uppskattad. Ja, varje säsong anordnas ett stort antal tävlingar – och många av dessa är öppna även för icke medlemmar. Utöver de tävlingar som finns listade i Tävlingsprogrammet genomförs alla sektioner och gruppers veckotävlingar, specialtävlingar och finaler.

Vi har dessutom under ett antal år har vi stått värd för Nordea Tour med tävlingen ”A6 Ladies Open” – och det är med stolthet vi konstaterar att vi är den enda tour-banan i regionen.

▷ Tävlingskalendern hittar du här 

 

Onsdags 9:an – en 9 hålstävling öppen för alla

Merparten av de individuella tävlingar som anordnas på klubben sker i någon av sektionernas regi, och är inte öppna för alla. För att erbjuda samtliga aktiva medlemmar oavsett kön, ålder, handicap eller ekonomi fler möjligheter att tävla individuellt, kommer vi att under säsongen 2019 återstarta A6 Onsdagsgolf, Onsdags9:an. Läs mer om tävlingen här.