Höstens program - Nätverk A6 GK

Resan med A6 Golfklubbs företagsnätverk - A6 Nätverket - fortsätter! Årets tidigare träffar i början och slutet av juni har verkligen gett mersmak! Vid den senaste träffen fick vi höra ett entusiasmerande föredrag av Lasse Olsson på temat ”Brinn för vad du gör!”. Dessutom presenterade Niklas Eriksson A6 Golfcenters verksamhet. Men framför allt har vi startat ett nätverkande som vi hoppas kommer glädja våra partners och ge frukt för framtiden. Nu kör vi vidare nya spännande frukostmöten.

Träffa Mattias Sunneborn på ett nytt spännande sätt vid Frukostmöte med A6 Nätverket torsdag 6 september!

Torsdagen den 6 september 07:00-08:15 visar det Jönköpingsbaserade företaget Sport Competence ett nytt koncept för företag att få in hållbar friskvård i verksamheten. Se bifogad inbjudan

Under morgonen får du ta del av framstående forskare inom hälsa & friskvård och träffa Mattias Sunneborn på ett annorlunda sätt!

Sport Competence Sweden är en prisbelönt innovation för både Sverige och Europa! Genom digitalisering och via Sport Competence-portalen har man tillgång till stora delar av landets främsta expertkompetenser inom idrott-motion-wellness (hälsa & friskvård) samt en kraftfull specialanpassad träningsapp/webbsida.

"Friskvårdspaket Flex" har stort fokus på målgruppen som inte är fysiskt aktiva och prioriterar sin egen hälsa. Samtidigt stimuleras de som älskar att träna vilket skapar en positiv dynamik. Konceptet har utvecklats under tre års tid i samspel med framstående experter och forskare.

 

Program

  • Frukosten står serverad 07:00.
  • Efter en kort presentation av varandra tar Sport Competence över.
  • Vad är hållbar systematiserad friskvård?
  • Presentation av webbportalen samt visning av en del av någon av filmerna där.
  • Livewebbinar med Mattias Sunneborn på temat ”Föryngrande träning”. Mattias är med oss direkt via webben från Veteran-VM i Spanien och berättar kort om ämnet.
  • Efter en liten frågestund avrundar vi presentationen.
  • Därefter står banan som vanligt till förfogande för den som vill spela en runda. Om det finns intresse ordnar vi en lättsam tävling.

Anmälan

Hör av dig till mig (kontaktuppgifter nedan) snarast eller senast den 31 augusti med besked om du kan/vill vara med. Meddela också om du har intresse av att spela golf! (OBS! Spelar du inte golf är du precis lika välkommen ändå!)

 

Höstens kommande program

Torsdag 20 september
Klubben bjuder partners på en givande golfresa med lättsam tävling och samvaro på en näraliggande golfklubb. Resmålet hemligt! Ett tillfälle som inte får missas!

Torsdag 4 oktober
Frukostmöte på nya Padel Arena. HR-strateg Viktor Fransson håller föreläsning på temat "Resultat kopplat till ledarskap och värderingar". Intresserade får instruktion i padeltennis av en tränare och bjuds dessutom på en timmes fritt spel!

Torsdag 25 oktober
Frukostmöte med föreläsning av Christer Timarsson på temat "Kundresan i digitala medier". Spännande och lärorikt!

Torsdag 15 november
Frukostmöte. Här finns fortfarande plats för dig som har någon spännande idé på innehåll! Hör av dig om du är intresserad!

 

OBS! Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Hälsningar

Clarence Hansson
Nätverk A6 GK

 

Clarence Hansson
Fortunagatan 16
S-553 23 JÖNKÖPING
+46709182196 (mobile)

+4636310202 (home)
Mejladress: clarence.hansson@gmail.com