Nytt bokningssystem för 9 hål fr.o.m. 7 maj!

Nytt för i år är att vi kommer använda Sweetspot som bokningssystem till vår 9-hålsslinga fr.o.m. 7 maj.

Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.sweetspot.ioHar du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen, version 3.0.5.

Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid på A6 GK genom bara tre klick i appen. Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar på A6 Golfklubb. Vi får en modern plattform som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats.

Gällande vår 18-hålsslinga bokas denna som vanligt på Min golf, men den går även att boka genom Sweetspot-appen om man vill detta.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

  

Vänliga hälsningar,

Per Simonsson

Klubbchef

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
All inclusive 2020 2020-01-24
Bokning av 9 hål 2019-05-06
Köp Golfhäfet direkt här! 2019-04-14
Grand Opening 2019-03-29
Vårmöte/Kick-off 2019-02-20