Greenfee-samarbeten

Som medlem på A6 GK får du inte bara möjlighet att spela till en rabatterad greenfee på många klubbar i Jönköpingstrakten, utan också på andra håll i landet tack vare våra olika greenfee-samarbeten.

Gilla Golf Extra      Greenfee-samarbete med Jönköpings Golfklubb
  För medlem som har ett medlemskap med obegränsat spel. Gilla Golf Extra innebär att du får spela fritt på Jönköpings GK, vardag som helg. Vid tävling gäller tävlings-Greenfee.Denna spelförmån innebär inte att du är medlem i den andra klubben.    Fritt spel på Jönköpings Golfklubb, exkl. tävlingar   1 500 kr/år
  Greenfee-samarbete inom Golfköping    För dig med ett aktivt Obegränsat golfspel (Fullvärdigt medlemskap)

Följande klubbar ingår i Golfköping - A6 GK, Gränna GK, Götaströms GK, Hooks GK, Jönköpings GK, Ryfors GK, Skinnarebo GC, Sand GK, Wiredaholm GK   Måndag – Fredag samt
Lördag/Söndag/Helgdag – efter kl. 15.00
  150 kr rabatt på ordinarie senior greenfee på 18-hålskombinationen.

Juniorer upp till 21 år inom Golfköping

OBS! Juniorer upp till 16 år spelar gratis på klubbarna i Golfköping om du har ett medlemskap i någon av klubbarna!

Måndag – Fredag

Lördag/Söndag/Helgdag

Lördag/Söndag/Helgdag efter kl. 15.00

Övriga Greenfee-samarbeten    För dig med ett aktivt Obegränsat medlemskap