Spelrätter

A6 Golfklubb övergick 2012 från medlemslån till ett finansieringssystem med spelrätter. Det betyder att de seniormedlemmar (fr.o.m. 27 år) som så önskar, kan välja ett medlemskap med spelrättsbevis. Med ett spelrättsbevis är medlemsavgiften reducerad i jämförelse med om du inte har det.

Allt sedan dess har det rått, och råder fortfarande, en aktiv handel mellan köpare och säljare av spelrätter. Många av dessa finns i vår Köpa & Sälja-lista. Du kan också hyra en spelrätt av klubben.

Medlemstyp

Krav spelrättsbevis

Obegränsad golf – senior.

Ja/nej.  Saknas spelrättsbevis betalas en högre avgift –
fn. 400 kronor.

Obegränsad golf – före det år man fyller 26 år.

Nej

Vardagsmedlem – spelrätt till golfspel utan avgift begränsat till helgfria vardagar mellan 00:00-15:00.

Ja

Greenfeemedlem – rätt till spel 5ggr 18 hål alt 10 ggr 9 hål.

Ja

Distansmedlem – rätt till obegränsat golfspel, men förutsätter bostadsadress mer än 10 mil från klubben.

Ja

Spelrätten ger dig en reducerad medlemsavgift, men du kan också vara medlem utan spelrätt och får då betala en högre avgift för ditt medlemskap.

Du kan läsa mer om våra spelrättsbestämmelser på A6 GK i dokumentet nedan. Kontakta Kansliet för mer information om du vill hyra en spelrätt eller om du vill köpa alt. sälja en spelrätt.