Gilla Golf Extra

Att vara medlem på A6 Golfklubb med en medlemskapstyp som innebär att man har obegränsad golf i sitt medlemskap, ges du förmånen att kunna teckna dig för Gilla Golf Extra (GGE). GGE är ett samarbete mellan A6 GK och Jönköpings GK och ska främja till att ytterligare höja din egen golfupplevelse genom att du kan spela väldigt förmånligt på Jönköpings GK måndag till söndag.

Samarbetet har tillkommit för att premiera medlemmar som betalar för ett fullvärdigt medlemskap. En viktig del i samarbetet är att vi med denna förmån vill lyfta värdet av ditt medlemskap. Vi erbjuder 27 + 18 hål = 54 hål i cityläge.

DU ska vara medveten om att GGE inte innebär att du är medlem i Jönköpings GK, och att vid tävlingar betalar du Tävlingsgreenfee som alla andra.

Kostnad för denna spelförmån under 2019 är 1500 kronor och betalas direkt på kansliet. Detta innebär när du bokar speltider på Jönköpings GK, ska det stå 0 kronor vid bokningen.

OBS! GGE kan inte tecknas av medlem som har en medlemskapstyp: Greenfee, Vardag, Distans, Nybörjare År 1 och 2 eller Prova-På-medlemskap.