Bli medlem i A6 GK

A6 Golfklubb – den attraktiva golfklubben med 27 hål mitt i stan, året-runt-verksamhet inom golf och Jönköpings enda tourbana.
Bli medlem du också!

Vad får du som medlem?

Som fullvärdig medlem i A6 GK har du tillgång till obegränsat spel alla tider och alla dager i veckan på våra 3x9, eller totalt 27, fina hål. Spelar du bara då och då, eller t.ex. bara vill spela dagtid på vardagar, har vi flera olika medlemskap att välja mellan.

Du har möjlighet att nyttja samtliga träningsområden på anläggningen. I anslutning till receptionen finns övningsgreener, övningsområden för pitch, chip och wedgeträning samt vår stora driving range.

I faciliteterna ingår vårt välskötta omklädningsrum med dusch och bastu, som du har full tillgång till. På anläggningen finns en restaurang i toppklass samt en golfbutik med välutbildad personal. Dessutom har vi Niklas och Jacob, våra PGA-utbildade pro, som är verksamma på klubben och hjälper dig att utveckla ditt spel.

Vår yngste medlem är 5 år och den äldste har passerat 95 år.

Välkommen att bli medlem i en verkligt attraktiv idrottsklubb – du också!

Som medlem på A6 GK får du bl.a:

  • Så gott som alltid möjligt att komma ut och spela
  • Stans finaste greener (och vackraste utsikt ...)
  • Variera ditt golfspel och utvecklas genom att alternera mellan våra tre slingor
  • Stort tävlingsutbud
  • Möjligheter till året runt-träning
  • Flera stora övningsområden och stor driving range (40 platser varav 12 under tak)
  • PGA-utbildade pro/tränare, swingstudio, privatlektioner, custom fitting m.m.
  • Promenad/löparstråk i området. Skidspår vintertid.

... och mycket, mycket mer!

 A6 Golfklubb tillämpar system med spelrättsbevis som innebär att Du som har ett spelrättsbevis äger rätt att spela på banan mot att Du årligen betalar av klubben beslutade avgifter. Spelrätten (medlemskapet) kan vara obegränsad golf eller begränsad till viss tid (vardagar) eller omfattning (visst antal greenfee). Medlemskap för obegränsad golf kan gälla även för den som saknar spelrättsbevis men då mot en förhöjd årsavgift. 

Förvärv av spelrättsbevis görs genom köp från medlem som utträder ur klubben Klubbens kansli tillhandahåller en förteckning över spelrättsbevis som är till försäljning.

Välkommen som medlem du också! 

Vill du bli medlem? Välkommen att besöka oss, kontakta kansliet på tel. 036 - 308130 eller skicka ett mail info@a6gk.se. Du kan också fylla in ansökan under fliken Ansök om medlemskap.