Klubben

A6 GK är en levande klubb med verksamhet året runt och har idag ca 1 500 medlemmar. Det är en golfanläggning som ligger "mitt i stan" och som med sina fantastiska vyer över södra Vätterbygden blir en härlig naturupplevelse. Klubben bildades 1985. De tre 9-hålsslingorna,med sina olika karaktärer, och de totalt 27 hålen, bjuder på varierande utmaningar.

Vi erbjuder dessutom en fullängd Pay & Play 9-hålslinga, samt en Korthålsbana med 6 hål.

Klubbens idrottsverksamhet ligger i absolut framkant – och tränar och utvecklar golfare i alla åldrar utifrån ett helhetskoncept. Året runt. Här utvecklas även eleverna vid Sanda Golfgymnasium. Vi har massor av aktiviteter för medlemmar och samarbetspartners. För nya medlemmar ser våra "faddrar" till att man snabbt hittar golfkompisar för träning, spel och sällskap. Här trivs alla åldrar.

Ideell förening

A6 GK är en ideell idrottsförening. Det betyder att klubben är medlemmarnas och ska drivas proffessionellt och ansvarstagande. De stora besluten tas på höst och årsmöte av medlemmarna i föreningen. Valberedningen lägger förslag till styrelse, sedan är det medlemmarna som har beslutsrätten att välja den styrelse man vill ha. Under året tar sedan styrelsen de löpande besluten.

Vision och så här vill vi uppfattas.

A6 Golfklubb - Ett självklart val av klubb för en meningsfull fritid och en kultur som är utvecklande. Vi ska vara en klubb som kännetecknas av gemenskap i en utvecklande och jämnställd miljö som hela tidens utvecklas. En naturligt mötesplats för golfaren.

Ledord

Våra ledord är Upplevelse, Utveckling, Gemenskap och Närhet.

Vår värdegrund är klubbens DNA - Öppenhet, Respekt, Ärlighet, Glädje och Stolthet.