Vi söker personal!

Vill du vara med och ge våra gäster det bästa välkomnande de kan få?
Just nu söker vi en ny medarbetare till kansliet!


Arbetet innebär att sköta löpande redovisning, medlemshantering, bokningar samt vara delaktig i övriga sysslor som förekommer på ett golfkansli. Det kan handla om att vara delaktig i tävlingshantering, sköta om och uppdatera vår hemsida samt vara beredd att ta hand om allt annat som kan hända och uppstå när vi har naturen, och golfspelaren, nära inpå.

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiadministration. Har du god kunskap av golf och tidigare erfarenhet av att arbeta i Golfens IT system (GIT) är det meriterande. Ett absolut krav är att du har lätt för att möta människor, är flexibel och trivs med snabba puckar. Du bör ha B-körkort.

Tjänsten är på 75% årsarbetstid, med hög belastning under perioden april-oktober. Helgjobb förekommer.

 

Vi söker även Banpersonal samt Vaktmästare/Banskötsel

Säsongsarbete

 

Vi söker för säsongsanställning banpersonal samt en tjänst vaktmästare/banskötsel. Arbetet innebär skötsel och underhåll av banor, övningsområden, maskinpark och byggnader. Vi söker dig som är ambitiös, positiv och har ett brinnande intresse för golfbaneskötsel. Vi arbetar nära våra medlemmar och gäster så vi värdesätter din sociala kompetens.

Har du kunskap av golf, erfarenhet av banskötsel och traktorvana är det meriterande. B-körkort krävs. Vi erbjuder säsongsanställning för banpersonal med start i april, maj och juni månad. Gällande anställning vaktmästare/banskötsel ser vi en start från mars eller april månad.

Har du frågor om tjänsterna kontakta Banchef Tom Rickemark, 076-1333700

 

Ansök snarast!

Välkommen med din ansökan snarast till per.simonsson@a6gk.se. Gäller samtliga tjänster.

Urvalsprocesserna till samliga tjänster sker löpande, så avvakta inte med din ansökan. 

 

A6 Golfklubb har ca 1 500 medlemmar och en bana med en 18-håls slinga samt 9-håls slinga, som kombineras. Vi har också en korthålsbana om 6 hål samt bra träningsmöjligheter i city-läge. Under en säsong spelas det mer än 37 000 golfrundor här och många är gästrundor. Vi har tävlingar och återkommande aktiviteter inom hela vårt rekreationsområde, vilket gör oss till en aktiv och attraktiv klubb. Vårt läge 3 minuter från E4 bidrar till att det är ett ständigt flöde av människor som besöker vårt område.