Junior & Elit

 

Vi har en mycket aktiv satsning för juniorer och elit-juniorer på A6 GK. Vi har juniortränare som fokuserar på att ta hand om våra yngsta golfare, mellan 6-12 år. För de som är lite äldre har vi också regelbundna tränings- och utbildningstillfällen, då vi fokuserar än mer på spelet och att utvecklas som golfare.

Sanda Golfgymnasium

Klubben har dessutom helhetsansvar för den utbildning som eleverna vid Sanda golfgymnasium går. Det här ger gymnasieungdomar som vill satsa på sin sport unika möjligheter att stimuleras och utvecklas i alla delar som krävs för att bli en golfare på elitnivå samtidigt som de får sin gymnasieutbildning. A6 GolfAkademi är en grogrund för många blivande elit-juniorer, som vi är glada över att ha på A6 GK.

GolfTime - juniortränning

GolfTime är vårt uppskattade koncept med träning för juniorer i åldern 6-13 år.  Projektledare för GolfTime är Emmy Ottosson som är utbildad PGA-Tränare och jobbat på klubben i flera säsonger. Till sin hjälp kommer hon ha 2-3 utbildade ledare som tillsammans ska göra allt för att göra golfen så rolig som möjligt för våra juniorer. För de yngsta handlar det lika mycket om att leka golf som att spela golf.

Anmäler ditt barn till GolfTime gör du här!