Tidbokning

18-hålsslingan + 9 hål (Pay & Play): Tidbokning alla dagar i veckan kl. 06.00-20.00.

Betalning av greenfee utöver öppettiderna görs via swish 123 568 69 36.

 

Medlemstider

- Lördag, söndagar och helgdagar mellan klockan 09.30-11.30

- Medlemmar har möjlighet att boka dessa tider 14 dagar innan - 4 dagar innan starttiden, därfefter släpps även tiderna för greenfeegäster.


Så här bokar du starttid

 • Bokningskalender här nedan eller via golf.se/Min golf
 • Besök oss och boka i Butiken.
 • Boka via golfterminalen i Receptionen.
 • Ring Receptionen, 036 - 30 81 30.
 • Golf-ID ska lämnas på alla i bollen.
 • Obligatorisk ankomstanmälan i Butiken senast 15 min före starttid.

 Övrigt

Tid är viktigt för oss alla. Därför vill vi att du som bokar tid, för allas skull, hjälper oss med några viktiga saker.

 1. Kom i god tid och bekräfta i Butiken att du är på plats senast 15 min före din starttid. Ankomstregistrering skall alltid göras.
 2. Om du har en bokad tid och inte kan spela; boka av din tid så fort som möjligt på Min Golf, i butiken, per telefon eller via terminalen på klubben.
 3. Om någon missköter att inte ankomstregistrera sig eller att i god tid ta bort bokat tid om man inte tänkt att komma, har klubben rätt att vidtaga åtgärder mot de eller dem som missbrukar detta.
 4. Vid upptäckt av all typ av tjuvspel på våra slingor, kommer rapport göras till berörd klubb och A6 kommer att debitera en avgift till berörd golfspelare som motsvarar 2 st Greenfee.
 5. Om man bokat startid och sedan inte dyker upp (Now Show), kommer klubben debitera 50 % av greenfeebeloppet. Avbokning ska göras minst 2 tim innan.

Dåligt väder

Vid extrema väderförhållanden då banan förklaras ospelbar av banchef delas ett tillgodokvitto ut för det spel som ej kunnat fullföljas. Detta gäller ej om spelaren själv tycker banan är ospelbar. Tillgodokvitto kan ej lösas ut mot kontanter.

 

 

Välkommen till spel hos A6 Golfklubb!