A6 Golf & Rekreationsområde

Friluftsliv året runt

A6 GK hälsar alla, även icke-golfare, välkomna att ta del av en härlig naturupplevelse inom vårt område. En vanlig missuppfattning är att golfbaneområdet endast är till för golfande människor. Det kan inte vara mer fel när det gäller området kring vår bana.

Alla stigar och vägar inom området är öppna för allmänheten. Här kan man under året se människor promenera, rida, åka längdskidor, plocka svamp och bär eller bara njuta av den härliga naturen.

På kartan nedan kan du se de vägar, stigar och områden där du tryggt och säkert kan ströva. Vi har även satt ut symboler för platser där du kan vila eller ta en fika samt även några tips på fantastiska utsiktsplatser. För dig som tar en lite längre promenad finns det även "toaletter" inom området. Du kan också fika eller äta lunch i vår restaurang. Eller en köpa ett enklare mellanmål vid vår fikastuga vid Röd slingas första tee (utslagsplats).

Vi vill påminna dig om att vara observant på pågående golfspel om du skulle promenera utanför de ”säkra zoner” (de är markerade i grönt på kartan nedan). Om du hör varningsordet ”FORE”,  så huka dig omgående och skydda ditt huvud. Alla golfares intention är att slå rakt, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Då kan en boll hamna vid sidan av banan ute i skogen. "FORE" är den varning en golfare använder om det skulle hända.


Varmt välkommen till vårt golf- och rekreationsområde!