Träna och förbättra din golf – året runt!

A6 GK för golfklubben dig som vill satsa på din idrott. Samtidigt som vi är en trivsam klubb med stor social samvaro, arbetar vi målmedvetet för att också vara en idrottsklubb med tydlig idrottsinriktning. Vår idrottssatsning avspeglar sig bl.a. i de tränings- och lektionsmöjligheter som vi erbjuder våra medlemmar, bl.a. vi A6 GolfCenter. Här kan du träna och förbättra din golf – året runt!

Träningskortet och golffys

Träningskortet är perfekt för dig som vill ha en billig träningsmöjlighet med kontinuitet. Ett träningsupplägg som påminner lite om Friskis&Svettis, med pass och träningsmöjligheter med olika teman flera gånger i veckan – sommar som vinter!

Det är oerhört populärt och ett jättebra sätt att träna kontinuerligt för att sänka din handicap. Alla – även de med 36-54 i hcp – är välkomna att delta.

Golffysen är vår vinterträning för dig som vill hålla kroppen i trim inför kommande golfsäsong. Vi tränar aktivt de muskler som du använder mest under en golfrunda. Kondition och styrka är givna inslag. Det brukar vara ett glatt gäng som sammanstrålar under de kyliga vintermånaderna för att hålla golfkroppen i trim.

Privatlektioner och Custom Fitting

Föredrar du att träna på egen hand med ett pro går det självklart också bra. Med privatlektioner läggs ett program som överensstämmer med dina mål, ambitioner och förutsättningar upp. Vi har också en rad olika lektionspaket du kan välja mellan, t.ex. Trackman, Trackman Combine, Lektionspaket Smålänningen, 3+1 eller ett Large-paket.

Från knattar till elitjuniorer

Vi har en mycket aktiv satsning för knattar, juniorer och elitjuniorer. Våra juniortränare fokuserar på att ta hand om våra yngsta golfare (6-12 år) under temat ”golfkul”. Det handlar mycket om att leka golf för de yngsta. För de lite äldre har vi regelbundna tränings- och utbildningstillfällen, då vi fokuserar mer på spelet och att utvecklas som golfare. Juniormedlemmar (upp till 21 år) hos A6 GK, Hooks GK samt Skinnarebo G&CC spelar dessutom fritt på samtliga dessa klubbar.

A6 GolfCenter är en grogrund för många blivande elitjuniorer, som vi är glada över att ha här på klubben. Som en del i idrottssatsningen har vi helhetsansvar för utbildningen eleverna vid Sanda golfgymnasium – som utbildar våra framtidshopp inom golfen.