Älskar du att tävla?

På A6 Golfklubb får du många tillfällen att utmana dig själv och dina medspelare i tävlingsform. Vi har tävlingar under lättsamma och trivsamma former, som t ex onsdagsgolf för damer och torsdagsgolf för herrar.

Vi har de traditionsenliga Valborgsmässo- och Sillcuperna och den en återinförda Golfveckan, som är mycket uppskattad. Ja, varje säsong anordnas ett stort antal tävlingar – och många av dessa är öppna även för icke medlemmar. Utöver de tävlingar som finns listade i Tävlingsprogrammet genomförs alla sektioner och gruppers veckotävlingar, specialtävlingar och finaler.

Vi har dessutom under ett antal år har vi stått värd för Nordea Tour med tävlingen ”A6 Ladies Open” – och det är med stolthet vi konstaterar att vi är den enda tour-banan i regionen.

Dags för årets Golfvecka!

Den 20-24 juli (v 29) är det dags för årets golfvecka på A6 GK. Det blir 5 dagar fulla av spännande tävlingar och utmanande matcher! I slutet av veckan ska vi också utse årets Sommarmästare. Det blir sommarens absolut roligaste golfvecka! Anmäl dig på mingolf.se. Varmt välkommen att delta!

PROGRAM A6 GOLFVECKA

20 juli A6 Bataljen. Vi spelar 4-boll bäst boll, poängbogey i 2-mannalag. Första start kl. 09.00.
21 juli       A6 Olka Golfresor Trophy. Årets Familjetävling! Greensome poängbogey. Vi spelar i 2 klasser:
Två generationer samt 2-mannalag (öppet för alla). Shotgun kl. 09.00.
22 juli  A6 Krögargolf by A6 Golfrestaurang. Scramble, 2-mannalag. Shotgun kl. 09.00.
23 juli A6 Summer Trophy. Slaggolf. 3 klasser A,B, C-klass fördelas med lika många i varje klass.Första start kl. 09.00.
24 juli A6 GolfCenter Trophy. Spelas i 3 klasser. A-klass; Slaggolf samt pris till bästa bruttoscore. B och C-klass; Poängbogey. Första start kl. 09.00.

TÄVLINGSGREENFEE OCH STARTAVGIFTER

Tävlingsgreenfee: 200 kr per tävling eller 800 kr för samtliga 5 tävlingar. Startavgift: 150 kr/person och tävling. Startavgift för A6 Krögargolf är 240 kr och inkluderar lunch! Väljer du att spela alla fem tävlingarna får du rabatt – då betalar du bara totalt 700 kr i startavgift!
OBS! Vill du spela men inte har någon partner i lagtävlingarna kontakta kansliet, vi kommer att ha en lista för de som är intresserade.

TA CHANSEN ATT BLI ÅRETS SOMMARMÄSTARE 2016!

Efter 5 dagars spel utser vi Årets Sommarmästare 2016. Samtliga tävlingar ovan ingår i Årets Sommarmästare – och du samlar poäng i varje deltävling du deltar i. Reglerna är följande: Du kan endast få poäng i en tävling om det är minst 10 spelare eller 10 lag med i klassen.
Poängfördelning är följande: 1:a–10 p. 2:a–8 p. 3:a–6 p. 4:a–4 p. 5:a–3 p. 6:a–2 p. 7:a–1 p. Om flera spelare hamnar på samma poäng räknas den som haft flest ”högsta” poäng. Segraren utses efter söndagen spel!