Klubben

A6 GK är en levande klubb med verksamhet året runt och har idag ca 1 400 medlemmar. Det är en golfanläggning som ligger "mitt i stan" och som med sina fantastiska vyer över södra Vätterbygden blir en härlig naturupplevelse. Klubben fyllde 25 år 2010. De tre 9-hålsslingorna,med sina olika karaktärer, och de totalt 27 hålen, bjuder på varierande utmaningar.

Vi erbjuder dessutom en full längd Pay & Play 9-hålslinga.

Klubbens idrottsverksamhet ligger i absolut framkant – och tränar och utvecklar golfare i alla åldrar utifrån ett helhetskoncept. Året runt. Här utvecklas även eleverna vid Sanda Golfgymnasium. Vi har massor av aktiviteter för medlemmar och samarbetspartners. För nya medlemmar ser våra "faddrar" till att man snabbt hittar golfkompisar för träning, spel och sällskap. Här trivs alla åldrar.

Ideell förening

A6 GK är en ideell idrottsförening. Det betyder att klubben är medlemmarnas och att den drivs utan vinstsyfte och tanken är att medlemmarna ska spela golf till självkostnadspris. De stora besluten tas på höst och årsmöte av medlemmarna i föreningen. Valberedningen lägger förslag till styrelse, sedan är det medlemmarna som har beslutsrätten att välja den styrelse man vill ha. Under året tar sedan styrelsen de löpande besluten.

Verksamhetsidé & Vision

A6 Golfklubb ska med hög servicenivå tillhandahålla spel- och träningsmöjligheter på en anläggning av hög nationell standard för medlemmar, greenfee-gäster och intressenter i en positiv, avkopplande och representativ miljö. Vi ska vara den golfintresserades naturliga val.

Ledord

Våra ledord är Upplevelse, Utveckling, Gemenskap och Närhet.