Välkommen till Golfens Dag

På lördag klockan 09.00 - 15.00 är det din dag på A6 Golfklubb. Ta med vänner, släkt, ovänner, grannar m.m. Golfens Dag riktar sig till befintliga och nya golfare för framtiden.

Vad händer på klubben?

• Runt 13.00 kommer Joakim Haeggman hit och berättar och visar hur man träffar en golf på möjliga och omöjliga sätt, han kommer befinna sig runt driving rangen.
    För alla er som undrar vem Joakim är kan man utläsa följande: Blev professionell 1989 och blev 1990 utsedd till årets nykomling på Europatouren. Förste svensk som kom med i Europas Ryder Cup lag. Han har vunnit Scandinavien Masters på -18 i Barsebäck och har totalt 4 segrar på Europatouren. 2004 deltog han i Ryder Cup som assisterande kapten. Haeggman har spelat in över 30 miljoner kronor under sin karriär.

• Handelsbanken kommer attbjuda på korvgrillning, tipsrunda samt en tävling för alla som lämnar insina scorekort efter dagen slut (18 hål) och märker dessa Handelsbanken (poängbogey). Vi kommer ha 2 klasser. Ni som vill vara med i tävlingen lämnar scorekorten i kansliet. Vi kommer även dra några extra vinster till alla som lämnat in sitt scorekort under denna dag. Det kan vara lönsamt att lämna in sitt scorekort och fina priser utlovas.

• Medlem - Får ta med en gäst som splar gratis i dennes boll under dagen.

• Pay for Play - På lördag tar vi endast 100 kronor för alla som vill spela vår Pay and Play slinga (9-hål).

• www.uteplatsen.se - Kommer att dema Spabad samt Utegolv, representanter finns på plats.

• Hedin Bil - Kommer visa de senaste nyheterna från Mercedes.

• Din Husbil i Jönköping - Kommer att visa två modeller av intressanta husbilar.

• Banpersonalen på A6 - kommer att visa lite av sin maskinpark och förklara vad de olika maskinerna används till.
  • Nybörjarkommittén - Anordnar putt och chipp tävling mellan 11.00-13.00. Fina priser utlovas.

• Golfbutiken - Kommer ha fin fina erbjudanden. Det kan vara lönsamt med ett besök.

• Golfrestaurangen - Serverar mat och fika under hela dagen, så passa på att bjud en riktigt fin vän eller käraste på en fantastisk matupplevelse.

• Fler överraskningar utlovas under dagen.

Använd våra löparslingor och spring en runda eller ta en promenad och var med på tipsrundan. Använd vårt omklädningsrum och basta lite efteråt.

Om det finns medlemmar som kan ställa upp några timmar och hjälpa till - kontakta undertecknad, är tacksam för all hjälp klubben kan få.

Tänk på att GOLFENS DAG är DIN DAG. Passa på att ta med vänner och bekanta för att visa upp denna fantastiska sport och vårt härliga rekreationsområde. Se hur en världsstjärna kan göra för makalösa trick med en golfklubba och boll!!!

VÄLKOMMEN TILL A6 GOLFKLUBB. OBS! FINT VÄDER HAR UTLOVATS.

A6 Golfklubb/Per Simonsson