Grupper & Sektioner

Klubbgemenskap, sektioner och aktiviteter

A6 är en klubb med stor trivsel, mycket aktiviteter, flitiga sektioner och grupper. Enklaste sättet att snabbt bli en del av klubbgemenskapen är att delta i sektionernas olika aktiviteter och de klubbgemensamma möten och träffar som hålls. Vill du lära känna fler medlemmar i klubben är det ett jättebra sätt att engagera dig i en av våra grupper – och framförallt hänga med på de olika aktiviteter som ordnas av dem.

Tävling Älskar du att tävla? På A6 Golfklubb får du många tillfällen att utmana dig själv och dina medspelare i tävlingsform. Vi har tävling under lättsamma och trivsamma former, som t ex onsdagsgolf för damer och torsdagsgolf för herrar. Vi har de traditionsenliga Sillcupen och Valborgsmässo-cupen, golfveckan och en lång rad andra tävlingar. Under ett antal år har vi också stått värd för Nordea Tour med tävlingen A6 Ladies Open.

Damsektionen arrangerar träffar med teman som t.ex. regler, golfmode och mindfullness. På onsdagar arrangerar de ”onsdagsgolf”. Det är 9- eller 18-hålsrundor för damer under trivsamma former med tävlingsinslag och är öppet för alla damer som har officiellt handicap. Då och då ges även du mer hcp 36+ möjlighet att delta.

D60 är sektionen för damer i klubben som har passerat 60 år. Det är en mycket aktiv sektion som har en hel del gemensamt och som träffas löpande för spel, tävlingar och andra aktiviteter. Normalt har de sin ”speldag” på måndagar.

H55 är herrarnas motsvarighet till damsektionen. De har en vald styrelse, tävlings-, fest-, rese- och valkommitté. Tisdagar är ”deras” ordinarie speldag och då anordnas tävlingsspel.

Torsdagsgolfen är A6 Golfklubbs äldsta herrtävling. Spelas, som namnet antyder, på torsdagar och lämpar sig för dig som vill ha lite mer strid på kniven i tävlingsmomenten.

Veteranerna är ett härligt gäng fullvuxna grabbar. Alla manliga medlemmar i A6 Golfklubb som under året fyller 65 år kan bli medlemmar här. Veteranerna har alltid något på gång året runt och är ofta behjälpliga med sådant som behöver göras på banan.

Dessutom har vi grupper som fokuserar på banan, idrottsverksamheten och nybörjarna i klubben.

Mer om vad som är på gång i klubben hittar du alltid här på hemsidan, i kalendern och på vår Facebook-sida.

Du är alltid välkommen att ta kontakt med sektionerna och grupperma om du vill veta mer om deras arbete, för att komma med förslag eller påverka. Och du är hjärtligt välkommen att själv bli en del av dem. Starka krafter behövs alltid!  På våra Medlemssidor hittar du alltid aktuella kontaktuppgifter till ansvariga i våra sektioner och grupper.

Här hittar du som är medlem i A6 GK protokoll och dokument från resp. sektion.